REMCO KIVIT

Mijn naam is Remco Kivit en ik ben 25 jaar oud. Momenteel ben ik keeper bij VV Helvoirt. Voorheen heb ik bij verschillende clubs gespeeld, namelijk Zwaluw VFC, PSV, en FC Den Bosch. Ik wil mezelf omschrijven als sportief en enthousiast. Sport is een van mijn grootste hobby’s. Dat is ook een van de redenen waarom ik de opleiding Sport en Bewegen heb gevolgd in Tilburg. Tijdens deze opleiding heb ik een specialisatie tot Trainer/Coach gevolgd. Daar heb ik ook verschillende trainersdiploma’s behaald. Ook heb ik tijdens mijn opleiding stage gelopen bij de jeugd van FC Den Bosch.Sinds 2013 werk ik bij kinderopvang Onder de Pannen in Vught, op de BSO, waar ik met plezier o.a. sportlessen geef en verschillende activiteiten organiseer.

DAAN BOLLEN

Mijn naam is Daan Bollen en ik ben 24 jaar oud en bezeten van het vak keepen. Helaas is mijn keeperscarrière voorbij vanwege een blessure. Mijn huidige passie is om nu elke jonge keeper elke minuut van de training beter te maken. Mijn eigen voetbalcarrière is gestart bij Zwaluw VFC waarna ik via de jeugd van PSV bij FC Den Bosch ben beland. Ik heb de opleiding Sport en Bewegen afgerond aan het Koning Willem 1 College in Den Bosch en studeer nu Commerciële Economie.

REMCO & DAAN

 Wij zijn van jongs af aan al goede vrienden en we hebben dezelfde passie voor het vak keepen en training geven. Wij zijn beide ooit begonnen bij een keepersschool en weten wat het ons heeft gebracht. Plezier, kennis, tips en tops hebben ons gebracht naar een mooie carrière in het voetbal. Nu dat voorbij is willen wij hetzelfde bieden en dat is de reden waarom wij KeepersCool zijn begonnen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben in het vak keepen, gemotiveerd zijn en zichzelf willen ontwikkelen tot een betere keeper. Wij zijn pas tevreden wanneer elke keeper het uiterste uit zichzelf heeft gehaald en dit gepaard gaat met plezier, inzet en motivatie.